Speaking | Английски<br>Говорна практика – сутрин

Speaking | Английски
Говорна практика – сутрин

„Този курс оправда очакванията ми. Създаде се непринудена атмосфера, приятелски взаимоотношения, които ми позволиха да се отпусна, да не се притеснявам и да практикувам с удоволствие. По един естествен и забавен начин започнах да си припомням придобитите преди години знания и да „пусна в употреба“ вече забравени думи. Имаше терапевтичен ефект – позволи ми да се чувствам като дете и да се откъсвам от забързаното ежедневие.“
Данка Пергелова

 

Прекрасна възможност да поддържате и подобрите нивото на разговорния си английски. Един курс в по-свободен формат, стимулиращ спонтанните разговори и споделяне, както и разговори в различни ситуации.
Препоръчваме да сте завършили преди това Основно сугестопедично ниво (по учебника The Return) или по-високо, или да имате ниво В1.

Учебна програма: „Speaking“
100 учебни часа (4 учебни часа по 45 мин. 4 делнични дни седмично + 1 доп. ден)
Продължителност: 25 учебни дни, разпределени в 6 седмици
Цена: 690 лв с включени материали
При записване месец или повече преди старта ползвате 30 лв отстъпка.

***

Групите са обикновено от 6 до 12 курсисти.
Курсът се води по специално разработена сугестопедична програма и материали.
Обявената програма и цена се отнасят за групи от минимум 6 курсисти. При по-малка група програмата се адаптира и/или цената може да се промени.

За да се запишете, необходимо е да проведете събеседване с преподавател-сугестопед, на което ще научите за особеностите на сугестопедичното обучение и ще направите входящ тест за определяне на нивото Ви към момента. Събеседването и тестът са безплатни. Заявете желание. Ще имате запазено място в групата след като внесете депозит от 150 лв. от таксата Ви за обучение.

Вижте още подробности за сугестопедичните курсове по английски.

Запиши се

Speaking | Английски
Говорна практика – сутрин
5 (100%) 1 глас[а]
Телефон: +359 888 905 301
гр. София, ул. „Славянска“ 11-В, ет. 1, офис 7