Гов. практика „Let’s Talk“- вечер онлайн

Гов. практика „Let’s Talk“- вечер онлайн

„Този курс оправда очакванията ми. Създаде се непринудена атмосфера, приятелски взаимоотношения, които ми позволиха да се отпусна, да не се притеснявам и да практикувам с удоволствие. По един естествен и забавен начин започнах да си припомням придобитите преди години знания и да „пусна в употреба“ вече забравени думи. Имаше терапевтичен ефект – позволи ми да се чувствам като дете и да се откъсвам от забързаното ежедневие.“
Данка Пергелова
~“Раздвижих речта си, открих, че мога да говоря гладко на английски език без много да мисля, автоматично.“
Росица Коссова

 

Прекрасна възможност да освежите и обогатите едновременно разговорния и работния си английски.  Този курс ще ви помогне да разбирате по-добре слятата английска реч, която чувате, да свикнете с обичайния разговорен стил на изразяване, такъв, какъвто е в наши дни, както и да усвоите един по-професионален, бизнес стил на изразяване, характерен за работната среда. Ще имате ценна разговорна практика в различни ежедневни и  работни ситуации, спонтанни разговори и споделяне. Благодарение на спокойната, ведра и забавна атмосфера, голямото количество материал на интересни теми и ежедневните срещи, напредвате бързо в езика, като активирате предишните си знания и ги надграждате; разбирате във все по-голяма степен оригиналния говор и започвате да разговаряте все по- свободно, без да се страхувате от грешки.
Научавате начини, по които сами можете да поддържате английския си в добра форма и да го усъвършенствате.

Курсът се провежда онлайн през zoom.us. (необходимо е да инсталирате приложението от zoom, както и да имате уеб камера, микрофон и (препоръчително) слушалки).

Препоръчваме да сте завършили преди това Основно сугестопедично ниво (по учебника The Return) или да имате ниво ~В1 или по-високо.

Учебна програма: „Let’s Talk“

81 учебни часа
(3 учебни часа по 45 мин. 3 делнични дни седмично, 18:30 – 21:00)
1ва седм.: 19, 20 ноември (четв/петък)
2ра седм.: 23,24,25 ноември (пон/вт/ср)
3та седм.: 30 ное, 1,2 дек (пон/вт/ср)
4та сецм.: 7,8,9 дек (пон/вт/ср)
5та седм.: 14,15,16,18 дек (пон/вт/ср/петък)
Пауза от 19 дек до 3 януари вкл.*
6та седм.: 4,5,6 ян (пон/вт/ср)
7ма седм.: 11,12,13 ян (пон/вт/ср)
8ма седм.: 18,19,20 (пон/вт/ср)
9та седм.: 25,26,27 ян (пон/вт/ср)
*Ако участниците желаят, може да има занимания на 28,29 и 30 декември, при което курсът ще завърши на 20 януари.

Продължителност: 27 учебни дни, разпределени в 9 седмици
Цена: 600 лв с включени материали
***

Курсистите са обикновено от 6 до 12 в група.
Курсът се води по специално разработена сугестопедична програма и материали.
Обявената програма и цена се отнасят за групи от минимум 6 курсисти. При по-малка група програмата се адаптира и/или цената може да се промени.

За да се запишете, необходимо е да проведете събеседване с преподавател-сугестопед, на което ще научите за особеностите на сугестопедичното обучение и ще направите входящ тест за определяне на нивото Ви към момента. Събеседването и тестът са безплатни и също могат да се проведат онлайн. Заявете желание. Ще имате запазено място в групата след като внесете депозит от 150 лв. от таксата Ви за обучение.

Вижте още подробности за сугестопедичните курсове по английски.

Запиши се

Телефон: +359 888 905 301
гр. София, ул. „Славянска“ 11-В, ет. 1, офис 7