Разговорен Английски- ниско средно ниво – неделя

Разговорен Английски- ниско средно ниво – неделя

Проговорих най-неочаквано за мен самата на 3-тия ден. Станах по-смела в изказа си (и то не само на английски). Разбрах, че не бива да се страхувам и да се вземам много насериозно. Животът е игра, шега, театър…“
Петя Сугарева

~

„Най-полезното за мен беше премахването на бариерите при опит да говоря английски. Страхът от правенето на грешки вече го няма. Едни от най-важните неща, които се случиха, са свързани с връщане към детството, играта, първични чувства и безумен смях.“

Лина Бърдарска

~

„Нещо се случи, което сякаш ми отвори очите още веднъж.”

Невена Бискупович

 

Прекрасна възможност да освежите и обогатите разговорния си английски! 
Този курс ще ви помогне
* да разбирате по-добре английска реч при слушане, в разговор и при четене;
* да преодолеете тревожността при говорене на английски
* да придобиете повече увереност в общуването на английски.

Ще имате ценна разговорна практика в различни ежедневни ситуации, спонтанни разговори и споделяне. Курсът се води по специален сугестопедичен учебник. Заниманията протичат в спокойна, ведра и забавна атмосфера в естетична среда. Благодарение на обилното облъчване с езика, интересните теми и ежедневните срещи, напредвате бързо в езика, като активирате предишните си знания и ги надграждате. Разбирате във все по-голяма степен оригиналния говор и започвате да разговаряте все по- свободно, без да се страхувате от грешки.
Научавате начини, по които сами можете да поддържате английския си в добра форма и да го усъвършенствате.

Препоръчваме да сте завършили преди това Основно сугестопедично ниво (по учебника The Return) или да имате ниво ~В1 или по-високо.

Учебна програма: „Тhe Return“ (Въведение – 9 гл.)

График: Събота, 25 ноември, след което всяка неделя от 3 октомври до 12 декември вкл. целодневно (общо 12 дни / 24 занимания)
От 9 до 17 ч. с 2 паузи по 30 мин и една от 1 час за обяд.

Курсът е присъствен.

Цена: 750 лв с включени материали

В случай на невъзможност да провеждаме присъствени занимания поради външно наложени обстоятелства, част от заниманията могат да се проведат онлайн.

Обявената програма и цена се отнасят за групи от минимум 5 курсисти. При по-малка група програмата се адаптира и/или цената може да се промени.

***

Курсистите са обикновено от 6 до 12 в група.
Курсът се води по специално разработена сугестопедична програма и материали.

За да се запишете, необходимо е да проведете събеседване с преподавател-сугестопед, на което ще научите за особеностите на сугестопедичното обучение и ще направите входящ тест за определяне на нивото Ви към момента. Събеседването и тестът са безплатни и също могат да се проведат онлайн. Заявете желание. Ще имате запазено място в групата след като внесете депозит от 150 лв. от таксата Ви за обучение.

Вижте още подробности за сугестопедичните курсове по английски.

Запиши се

Телефон: +359 888 905 301
гр. София, ул. „Славянска“ 11-В, ет. 1, офис 7