Разговорен и Бизнес Английски-средно ниво – неделя

Разговорен и Бизнес Английски-средно ниво – неделя

„Чувствам се като преродена. Този курс ми даде възможност да „проговоря“ буквално. И да превъзмогна страха от това да опитвам на всяка цена, независимо какъв ще е резултатът. Хареса ми най-вече, че всичко се случва естествено и може да учиш със собствено темпо. Разбрах, че мога много повече, от което си мисля. Методът Сугестопедия за мен е откритие. Преподавателката е вълшебна!“
Елица Ангелова
~
„Чувствам се ентусиазирана и щастлива. Курсът провокира в мен интерес и желание към английския, да го уча/слушам и т.н. Текстът-сценарий бе чудесен. Изненадах се много приятно. Имаше и материал за маркетинг и реклама, което ми беше много полезно. Много съм доволна, че открих Сугестопедията.“
Галина Спиридонова

 

Прекрасна възможност да освежите и обогатите едновременно разговорния и работния си английски.  Този курс ще ви помогне да разбирате по-добре слятата английска реч, която чувате; да свикнете с обичайния разговорен стил на изразяване – такъв, какъвто е в наши дни; както и да усвоите един по-професионален, бизнес стил на изразяване, характерен за работната среда. Ще имате ценна разговорна практика в различни ежедневни и  работни ситуации, спонтанни разговори и споделяне. Курсът се води по специално разработен текст-сценарий – една съвременна история за отношения не тъй банални, а по-специални, за високите стремежи и смелостта да действаме, за пътешествия – понякога неочаквани, за работата – с въображение, за поезията на природата; едно приключение, подправено със щипка мистичност и романтичност. Благодарение на увлекателната история, спокойната, ведра и забавна атмосфера, голямото количество материал на интересни теми и ежедневните срещи, напредвате бързо в езика, като активирате предишните си знания и ги надграждате; разбирате във все по-голяма степен оригиналния говор и започвате да разговаряте все по- свободно, без да се страхувате от грешки.
Научавате начини, по които сами можете да поддържате английския си в добра форма и да го усъвършенствате.

Препоръчваме да сте завършили преди това Основно сугестопедично ниво (по учебника The Return) или да имате ниво ~В1 или по-високо.

Учебна програма: „Tango on the Tightrope“

График: Всяка неделя от 19 септември до 12 декември вкл. целодневно
От 9 до 17 ч. с 2 паузи по 30 мин и една от 1 час за обяд.

Хорариум: 100 учебни часа, разпределени в 25 занимания по 4 учебни часа всяко, по 2 занимания на ден – общо 13 недели.

Курсът е присъствен.

Цена: 750 лв с включени материали

В случай на невъзможност да провеждаме присъствени занимания поради външно наложени обстоятелства, част от заниманията могат да се проведат онлайн.

Обявената програма и цена се отнасят за групи от минимум 5 курсисти. При по-малка група програмата се адаптира и/или цената може да се промени.

***

Курсистите са обикновено от 6 до 12 в група.
Курсът се води по специално разработена сугестопедична програма и материали.

За да се запишете, необходимо е да проведете събеседване с преподавател-сугестопед, на което ще научите за особеностите на сугестопедичното обучение и ще направите входящ тест за определяне на нивото Ви към момента. Събеседването и тестът са безплатни и също могат да се проведат онлайн. Заявете желание. Ще имате запазено място в групата след като внесете депозит от 150 лв. от таксата Ви за обучение.

Вижте още подробности за сугестопедичните курсове по английски.

Запиши се

Телефон: +359 888 905 301
гр. София, ул. „Славянска“ 11-В, ет. 1, офис 7