Ина Петкова

Ина Петкова

Ина Петкова е човек, който обича казузите. Също така, обича и предизвикателствата. Напоследък основното й предизвикателство е да убеди хората, че умеят да говорят английски език. Смята, че вече четири години успешно се справя с тази кауза. А хората, които обучава, са различни и специални, или поне за нея са такива.

Всеки курсист, всяка група остава в сърцето й с нещо малко. Или голямо. И така се раждат приятелства, ражда се и една голяма любов – любовта към езика, любопитството да навлизаш по-надълбоко и размаха да говориш, без да се страхуваш. Тя самата твърди, че поне в това е добра – да премахва бариери. Сугестопедията, всъщност, е точно за това – да повярваш в себе си, да полетиш. Понякога, на пеперудени криле.

Защо точно тя е в екипа ни

Решихме да я поканим като гост-преподавател при нас, защото от години наблюдаваме нейната работа и всеотдайност. Завършила е английска гимназия и английска филология в СУ Св. Климент Охридски, но до преди четири години професионалният й живот е бил доста ориентиран към работата в корпоративна среда. Когато започва да преподава като доброволец на хора в неравностойно положение, постепенно разбира, че сугестопедията е нейна съдба.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Телефон: +359 888 905 301
гр. София, ул. „Славянска“ 11-В, ет. 1, офис 7