Цени

Сугестопедичният курс за възрастни включва 100 учебни часа по 45 минути. Обикновено те са разпределени в 25 учебни дни по 4 учебни часа с 30 мин пауза по средата. В интензивните курсове заниманията са 5 дни в седмицата – от понеделник до петък, ако не е указано различно в описанието на курса. Възможни са по-кратки или по-дълги курсове, с честота 3 или 4 пъти седмично.

Вижте предстоящите Курсове по английски език

Цена за сугестопедичен курс от 100 учебни часа за възрастни:

Ранно записване* (до 1 месец преди началото на курса):
540 лв такса обучение + 60 лв учебник и материали (Спестявате 60 лв)
Вижте по-надолу за още отстъпки.

Редовна цена: 600 лв такса обучение + 60 лв учебник и материали

* Записването се счита за направено след внасянето на депозит от 150 лв. Остатъкът от сумата се внася в първия ден от курса. Има възможност и за разсрочено плащане.

Отстъпки:

При авансово плащане на цялата сума за съответния курс до 14 дни преди курса, ползвате отстъпка от 5% от таксата за обучение.
Доведете приятел и спестете 10% от таксата за обучение!

Ако имате силно желание да изучавате английски по метода на сугестопедията, но не можете да си позволите обучението финансово,
изпратете ни съобщение със заявка за събеседване.

Частни уроци по английски по метода Сугестопедия:

При индивидуални сугестопедични уроци, цената на учебен час (45 мин.) е 30 лв. Обучението се провежда по сугестопедичен учебник и сугестопедична програма, като едно занимание включва 3 или 4 учебни часа. Възможно е да се сформират малки групи – 2-5 човека. Поискайте оферта .

Телефон: +359 888 905 301
гр. София, ул. „Славянска“ 11-В, ет. 1, офис 7