Частни уроци

Частни уроци по Английски език по метода Сугестопедия

В „Пеперудените криле“ провеждаме частни уроци по английски език по метода Сугестопедия. Обучението се провежда от сертифициран преподавател-сугестопед, по сугестопедичен учебник и сугестопедична програма, съобразена с индивидуалните нужди на кандидата.

Цената на 1 учебен час е 30 лв, като едно занимание включва 2,3 или 4 учебни часа, в зависимост от нивото на обучаващия се и предвидения материал. (Класическите сугестопедични уроци включват 4 учебни часа всеки, с 30-минутна пауза по средата).

За да заявите частни уроци, моля попълнете Заявка за безплатно събеседване и тест, като отбележите, че се интересувате от индивидуални уроци. Преди началото на сугестопедични уроци, провеждаме събеседване, на което ще научите повече за това как протича сугестопедичното обучение, какво можете да очаквате от него, както и ще направите предварителен тест, за да определим нивото Ви на владеене на английски език преди началото на обучението

Изпратете запитване

Научете за метода сугестопедия

Вижте отзиви за метода на курсистите

Вижте отговорите на често задавани въпроси за курсове и уроци по английски по метода Сугестопедия.

Когато става дума за изучаване на чужд език, офертите за частни уроци могат да бъдат срещани както от физически лица, така и от школи и академии със сертифицирани преподаватели.

Желателно е да подберете внимателно на кого ще се доверите, защото е изключително важно преподавателя дали има правилния подход или умения, за да улеснят научаването и/или припомнянето на езика.

Да, ако сте попаднали на правилното място и имате нужда от няколко часа, за да си припомните стари знания или евентуално да наблегнете на конкретен елемент в изучаването на нов материал.

Частните уроци по принцип се провеждат индивидуално. Понякога може да срещнете и възможност за групово преподаване, но това е по-скоро рядкост.

Когато става дума само за няколко часа допълнително изучаване, търсете вариант да бъдете самостоятелни, за да може преподавателя да е съсредоточен изцяло към вас.

Продължителността зависи от нуждите и целите ви. Обикновено в практиката е прието това да са няколко часа, които са необходими за припомянне на конкретен материал. Другият вариант е за утвърждаването и научаване на конкретен елемент от чуждия език, на който искате да обърнете по-голямо внимание.

Цената за 1 час частно преподаване и обучение е фиксирана от всеки човек или академия.

В Suggestopediaenglish.com обикновено частните уроци траят до 4 часа, като актуалната цена може да проверите в сайта.

Телефон: +359 888 905 301
гр. София, ул. „Славянска“ 11-В, ет. 1, офис 7