Отзиви за Сугестопедичните курсове по английски

Проговорих най-неочаквано за мен самата на 3-тия ден. Станах по-смела в изказа си (и то не само на английски). Разбрах, че не бива да се страхувам и да се вземам много насериозно. Животът е игра, шега, театър…

Петя Сугарева

„Най-полезното за мен беше премахването на бариерите при опит да говоря английски. Страхът от правенето на грешки вече го няма.  Едни от най-важните неща, които се случиха, са свързани с връщане към детството, играта, първични чувства и безумен смях.“

Лина Бърдарска

„Курсът ми помогна толкова много, че промених мнението за себе си.“

Станислава Слънчева

„Безкрайно съм благодарна! Досега съм си мислела, че никога няма да науча английски език.  Сега обаче знам какво и как да продължа да уча… И имам вътрешното спокойствие, че всъщност е лесно… Не е страшно и не е трудно.“

Невена Бискупович

„Нещо се случи, което сякаш ми отвори очите още веднъж.”

анонимно

„Освен приятните емоции и научения материал, много благодаря, че наистина успяхте да ме накарате да проговоря на английски. За мене беше удоволствие. Благодаря Ви!“

Денис Арсланов

„Не помня да ми е било преподавано преди по толкова вдъхновяващ начин. Сугестопедичното обучение е много по-полезно от обичайното. Релаксиращо и в същото време работещо.“

Mария Рангелова

„Е, най-сетне разбрах, че може да се учи без стрес и притеснение, да се чувстваш умен, талантлив и сигурен в себе си. (О, и аз мога!) Прекрасна система и най-важното е, че работи!“

Виктория Павлова

Когато те чух за пръв път по телефона, Дани, още тогава ми стана топло и някак спокойно. Но!!! Тогава все още не знаех какво Богатство си!!! Изпитвам огромна обич и Благодарност към толерантността, професионализма, неподправеността ти!!! Към голямото ти Сърце, което подкрепяше през цялото време всеки един от нас. Това, което преживях тук, ще остане един от най-красивите моменти в живота ми! Това позитивно човешко отношение, с толкова обич и персонална отдаденост спрямо всеки, ме провокира да се отпусна и да се оставя на възприятията. С всеки изминал ден по най-неусетния начин „запаметявах“ нови думи, знания… Впечатлена съм от лекотата, с която всичко се преподава, „изисква“, затвърждава – с внимание и без стрес. Продължавам с желание и радост. Благодаря за Красотата и Отдадеността, Mrs. Rose.

Хени А.

Беше незабравимо преживяване!

анонимно

За мен беше изключително удоволствие. Благодаря ви за знанията, за съпреживяното време и вдъхновението.

анонимно

I’m changed.
I think this course is perfect. Thanks a lot! I never forget this experience! It was a pleasure for me!

Кrasimira В.

Прекрасно поднесен и проведен курс!!!

анонимно

I feel good :), inspired and I believe I can fly : )))
It was a great experience for me. I saw how suggestopedia works and learned so much from you. These past few weeks have been like a therapy for me. I have enjoyed them as a child.

Valentina Y.

От първия час на този курс съм изключително впечатлена не само от метода на преподаване, но и от преподавателя (Й. Иванчева). Вълнението, задържането на вниманието през цялото време, атрактивниостта на поведението й са изключителни! Редуването на различните активности – четене, говорене, граматика, подкрепени с подходяща музика, много съдейства да възприемаме информацията без излишно натоварване. Песните бяха подбрани и като текст, и като въздействаща мелодия – допринесоха за усвояване на някои граматически пропуски, които имах. Доволна съм, че вече не мисля толкова дълго преди да говоря, по-свободно пиша, изясних си употребата на времената… В края на курса съм тъжна, че всичко приключи. За мен това беше истинско преживяване. Не само учебно, но и духовно!

Диана Б.

Безкрайно съм благодарна! Досега съм си мислела, че никога няма да науча английски език. Сега обаче знам какво и как да продължа да уча, на какво да наблегна. И имам вътрешното спокойствие, че всъщност е лесно, и човек просто трябва да положи и да продължи да полага редовни усилия. Не е страшно и не е трудно.

Невена Б.

It’s a life-changing experience! I feel more confident and optimistic that things could happen with more ease. Now I’m not afraid to speak, read and sing in English. Now it’s a pleasure and I’m trying to do this every day, like addiction.

Жени Б.

Най-полезното за мен беше премахването на бариерите при опит да говоря английски. Страхът от правенето на грешки вече го няма. Едни от най-важните неща, които се случиха, са свързани с връщане към детството, играта, първични чувства и безумен смях.

Лина Б.

Проговорих най-неочаквано за мен самата на 3-тия ден. Дълго ще сънувам… времето в Судан. ? Станах по-смела в изказа си (и то не само на английски). Разбрах, че не бива да се страхувам и да се вземам много насериозно. Животът е игра, шега, театър…

Петя С.

Нещо се случи, което сякаш ми отвори очите още веднъж.

анонимно

Освен приятните емоции и научения материал, много благодаря, че наистина успяхте да ме накарате да проговоря на английски. За мене беше удоволствие. Благодаря Ви!

Денис А.

I feel excellent. I can speak freely and easily to create friendships with foreigners.

Tanya T.

Курсът ми помогна толкова много, че промених мнението за себе си.

Станислава С.

Беше удоволствие за мен да бъда част от групата. Тези часове минаваха неусетно и беше по-скоро разтоварващо, отколкото допълнителен ангажимент.

анонимно

Чувствам се страхотно, с желание да продължавам да изучавам английски език. Аз вече нямам страх да говоря, превеждам и да пиша на английски език.

Нели М.

Не помня да ми е било преподавано преди по толкова вдъхновяващ начин. Сугестопедичното обучение е много по-полезно от обичайното. Релаксиращо и в същото време работещо.

Мария Р.

Е, най-сетне разбрах, че може да се учи без стрес и притеснение, да се чувстваш умен, талантлив и сигурен в себе си. (О, и аз мога!) Прекрасна система и най-важното е, че работи!

Виктория П.

Отзиви за курсовете по английски език

Проверка за роботи

Телефон: +359 888 905 301
гр. София, ул. „Славянска“ 11-В, ет. 1, офис 7