Йорданка Иванчева

Йорданка Иванчева

Аз съм Йорданка. Наричат ме и Дани. Обичам свежия въздух, свежите идеи, свежите хора. Обичам да уча и да пътешествам. Обичам планината. Обичам да помагам. И да вдъхновявам. Да пея и танцувам. Обичам истинските неща – които окриляват.

A едно от тях е Сугестопедията. Появи се в живота ми като фея и като с магическа пръчица преобрази професионалния ми път. Сърцето ми каза: „Да, това е.“ Тук съм на мястото си.

Сугестопедията е моята нова планина – красива, величествена, пълна с радост, изненади, свежест и възторг.

Възторг от хората, с които работя – моите курсисти и колеги. Възторг от постиженията, които се разкриват пред очите ми, благодарение на тази уникална методика на обучение. Възторг от самата Сугестопедия.

Старт в областта

Първата ми среща със Сугестопедията бе през 2012. Обучих се за преподавател-сугестопед по английски език при г-жа Ванина Бодурова във Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева“ (Сертификат № 290/2013 г.). От началото на 2013 преподавам английски език по метода на класическата Сугестопедия.

Преди съдбовната ми среща със Сугестопедията съм работила в областта на маркетинга, рекламата и връзките с обществеността. Завършила съм Английската езикова гимназия „Г. Кирков“ в Пловдив и Американския Университет в България, специалност „Журналистика и масови комуникации“.
Сега, след над 50 проведени сугестопедични курса по английски за възрастни и деца, Сугестопедията за мен е още по-вълнуваща, още по-завладяваща и вдъхновяваща.

Това, което най-вече ме вдъхновява е да виждам как се проявява отключения потенциал на човешките възможности, как хората разцъфват и показват удивителни възможности както да учат, така и да творят. Трогателно е да чуеш от някой курсист, че е преоткрил себе си, че е превъзмогнал някакви свои задръжки, че се чувства по-добър. Вярвам, че Сугестопедията дава импулс за полет на човешкия дух. Дарява ни с пеперудени криле. ?

8 Коментари
 • Бисер Божилов
  Бисер Божилов Публикуван 25 юли 2017 16:53

  Вие ни направихте част от вашата магия, да повярваме в нея.

 • Елисавета Алексиева
  Елисавета Алексиева Публикуван 25 юли 2017 16:53

  Отдадена, артистична и вдъхновяваща!

 • Гергана Стоянова
  Гергана Стоянова Публикуван 25 юли 2017 16:54

  Всеки ден откривах нови качества на Вашата артистичност. Това беше истински празник. Щастлива съм, че учих точно с Вас. За мен е много важно да съм влюбена в преподавателя си!

 • Йоана Иванова
  Йоана Иванова Публикуван 25 юли 2017 16:55

  Много харесвам работата й, духа и настоението, с което ни дарява.

 • Бисер Петров
  Бисер Петров Публикуван 25 юли 2017 16:56

  Мис Палмър (Й. Иванчева), Вие сте най-невероятният учител, който съм имал. Вие сте същество, което излъчва любов и положителна енергия и я давате на всички нас!!!

 • Анонимен
  Анонимен Публикуван 25 юли 2017 16:56

  Личи си, че обича работата си.

 • Ина Камберова
  Ина Камберова Публикуван 25 юли 2017 16:57

  Много добър преподавател с изключителен подход. Много артистична.

 • Диана Димитрова
  Диана Димитрова Публикуван 25 юли 2017 16:57

  Вдъхновяващо присъствие и професионално отношение към процеса на обучение. Респект.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Телефон: +359 888 905 301
гр. София, ул. „Славянска“ 11-В, ет. 1, офис 7